Koosolekutel suurimat arutelu leidnud teemade kokkuvõte (ehk Kodukorra punktid):

  1. Graazide vahele on keelatud ladustada mistahes kaupa. Oma prügi tuleb ladustada kas oma garaazi või viia ära prügimäele. Igasugune rehvide, auto lammutuse jäätmete ja muu prügi hoidmine garaazide vahel on keelatud. Kui mõjuval põhjusel jääb mingi prügi väljapoole garaazi, siis tuleb sellest koheselt HÜ juhatust teavitada ja tagada selle äravedu maksimaalselt 24h jooksul, kui pole kokku lepitud teisiti. Perioodi ei pikendata (ei alga uuesti 24h), kui näiteks prügi on kaks meetrit edasi liigutatud Antud info avaldatakse koheselt ka teadete lehel koos infoga, kellele prügi kuulub ja kuidas kontakti saab, kui see ikkagi ette jääb.
  2. Garaazide vahelisel alal on keelatud parkida autosid mujal, kui enda garaazi ukse ees. Suured massikogunemised on rangelt keelatud. Tegemist ei ole puhke/kogunemisalaga, vaid üksnes sõidukite ja/või kaupade hoiustamise kohaga oma boksis.
  3. Garaazide vahelisele alal on keelatud autot jätta parkima, kui ise lahkute alalt. Kui näiteks tehnilise rikke tõttu pole autot võimalik eemaldada, tuleb sellest koheselt HÜ juhatust teavitada ja leppida kokku auto teisaldamise aeg. Maksimaalne aeg on 24h seisma jäämise hetkest ja seda ei pikendata (ehk kui liigutate auto teise ukse ette, et siis ei hakka uus 24h). Samuti tuleb jätta kontaktandmed, et vajadusel autot saaks iga kell liigutada, kui segab naabrit. Antud info avaldatakse koheselt ka teadete lehel koos infoga, kellele auto kuulub ja kuidas kontakti saab, kui see ikkagi ette jääb.
  4. Keelatud on igasugune teenuse osutamine (näiteks autoremont), kuna 78404:407:8900 (Sõbra 59) näol on tegemist 100% ulatuses Elamumaaga, seega ärilist teenust antud maal osutada ei tohi (näiteks autoremondi teenuse osutamine – Ehitusseaduse § 32 lg 3 kohaselt võib valminud ehitist või selle osa kasutada vaid ettenähtud kasutamise otstarbele).
  5. Garaazibokside ühisalal tuleb hoida puhtust. Reostuse korral tuleb reostajal tagada reostatud ala kohene koristamine ja puhastamine. Näiteks õlilekete korral kasutada absorbenti ja hiljem puhastada õli lahustavate ainetega (näiteks breake cleaner). Suuremahulise reostuse tekitamisel ja koristama jätmisel korraldab koristamise Hooneühistu Sõbra 59 ja esitab kulude kohta arve vastava reostuse tekitanud garaaziboksi omanikule.
  6. Hooneühistu ühisel territooriumil on keelatud kihutamine. Maksimaalne liikumiskiirus on 5 km/h.
  7. Vastavalt põhikirja punktile 27 on õigus garaaziboksi üürile anda, aga omanik peab juhatust kirjalikult teavitama üürileandmisest 1 nädala jooksul.
  8. Vastavalt põhikijra punktile 28 on garaaziboksi omanik muudatuste tegemiseks saama juhatuse nõusolek. Näiteks uste vahetus, elektrisüsteemide ümberehitus jne. Vajadusel võib juhatus küsida teostusjooniseid.